Asortiman

Distributer renomiranih europskih brendova Hagleitner, Papstar, Leifheit, ADA Cosmetics, wepa...


HOTELSKA KOZMETIKA

Kozmetika je danas jedan od neizbježnog asortimana u Hotelskim kućama kao i kod privatnih iznajmljivača apartmana. Prilikom odabira linije proizvoda ne zaboravite da je ovo samo jedan mali dio usluge ali gosta ga pamti i često nosi sa sobom kući kao suvenir.

Sa asortimanom i brendovima koje zastupamo „Ada Cosmetic“ prilogodili smo se svim privatnim iznajmljivačima kao i Hotelskim kućama sa kategorizacijom od tri pa do pet zvjedica.

DEKORACIJA STOLOVA

Dekoracija stolova je potvrda pružanja Vaše kvalitetne usluge kao i proizvoda gdje gostisve višeto cijene i korištenjem današnje tehnologije odmahVas predstavjaju i reklamiraju u svijetu.Kao ovlašteni ditributeri renomirane njemačke tvrtke „PapStar“, pokrivamo cijeli asortiman (Salvete, stolnjaci, svijeće, sredstva za zamotavnje, proizvodi za higijenu, jednokratno posuđe, dekorativni pribor,papirnati proivodi, Haccp program, dječji i Božićni program).

PRANJE, ČIŠĆENJE I HIGIJENA

Higijena tolatea, objekata, kuhinja, rublja..... je ono bez čega je nemoguće funkcionirati, te sa asortimanom renomiranog proizvođača Hagleitnera Vam nudimo sve proizvode sa Ecolab oznakom za koje ulaskom u EU su neizbješni za korištenje.

Analiziramo postojeće stanje Vašeg asortimana i prijedlogom korištenjem naših proizvoda vršimo izračun i uštede potrošnje koje se kreću od 30%-50%.Asortiman (Katalozi)


  • SVI KATALOZI
  • 1 GENERALNI KATALOZI
  • 2 PRANJE ČIŠĆENJE I HIGIJENA
  • 3 DEKORACIJA STOLOVA
  • 4 HOTELSKA KOZMETIKA

Brendovi


BRENDOVI KOJE ZASTUPAMO

PAP STAR
HAGLEITNER
ADA COSMETIC
WEPA

ASORTIMAN

HOTELSKA KOZMETIKA
ASORTIMAN ZA DEKORACIJU STOLOVA
SREDSTVA ZA PRANJE ČIŠĆENJE I HIGIJENU 

KONTAKT INFO

Solidor d.o.o.
Makoše 27, 20207 Mlini
OIB:77119426531

T/F: 020 612 777
M: 091 612 77 71
W: www.solidor.hr
E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.